Поддръжка

Абонаментна поддръжка

Поддържката се изразява в обработката на растителността по такъв начин, че тя да изглежда възможно най-добре. Опитът ни показва, че поддръжка се налага за месеците от март до октомври включително.

Поддръжка озеленяване Озеленяване - поддръжка на теренПри поддръжката на трева извършваме косене; торене; аериране; вертикутиране; обработка с препарати (в случай, че се появят болести или плевели по тревата).

При поддръжка на дървета, храсти и цветя извършваме плевене; прекопаване; резитби; торене; обработка с препарати (в случай, че се появят болести по растителността).

Поливането е процес, който е отговорност на инвеститора/собственика. Поливане е необходимо да се извършва почти ежедневно. Добро решение, което замества личния труд, е изграждането на автоматизирана напоителна система.

Цените на поддръжката се определят след оглед на площите и в зависимост от обема на работа. Обикновено нашите служители извършват четири посещения на обекта месечно и с наша техника и материали извършват всичко необходимо.