Елхи в саксия

Живи коледни елхи

Изберете живата елха вместо изкуствената такава. Живите елхи внасят истинска атмосфера и топлина на коледните празници. Освен това те ще растат пред очите ви и ще ви позволят да им се радвате всяка година. Ние от “Мебел,градина – дизайн” ще ви осигурим прекрасни дръвчета с различна големина. Разгледайте долупосочените предложения и изберете вашето коледно дръвче.

Изберете живите елхи вместо изкуствените и се радвайте на една истинска коледна атмосфера.

Вижте нашите предложния:

Испанската ела или Abies pinsapo е дърво с конусовидна и широка корона, която може да достигне съвсем близо до основата на стъблото. Височината на едно порастнало дърво достига до 26 метра и дебелината на стъблото не повече от един метър. Мебел,градина – дизайн ви предлага да изберете едно от тези красиви дървета за ваша коледна елха.

Ела испанска 0.8 – 1.5м. – 60 – 100 лв. в контейнер 20 – 40 л. здрава коренова бала 24 бройки.

 
 
 

Бялата ела или Abies alba е иглолистно дърво от семейството на боровете. Тя е едно от най-предпочитаните дървета, които хората купуват за коледни ехли. Тези дървета могат да достигнат над 60 метра височина и да живеят повече от 300 години. Мебел,градина – дизайн представя на вашето внимание дръвчета бяла ела със следните характеристики:
Ела бяла 2-5 м. 200-600 лв. в контейнер 100-130л. Здрава коренова бала и няколко контейнерни и школувани 30 бройки.

 
 
 
Фирма “Мебел, градина – дизайн” ви предлага елхи в саксия за коледните и новогодишни празници. Заповядайте в нашия градински център, за да видите на живо елхите в саксия.